opera Opera е една много привлекателна алтернатива на Internet Explorer, Mozilla Firefox и Netscape. Видимо по-бърз, с различен интерфейс, вграден пощенски клиент и богати възможности за настройка. Новите прозорци се отварят като tab бутони, което го прави доста по-компактен. Opera разполага с чудесна машина за рендиране, e-mail клиент, удобен интерфейс (включително и на български), възможност за гласови команди, RSS новини, IRC чат, поддръжка на торенти и много други. ИЗТЕГЛИ!


utorrent µTorrent е невероятно лек torrent клиент, който обаче по функции надминава много от тромавите си събратя. Някои го наричат и uTorrent. Програмата представлява ефикасен и богат на опции BitTorrent клиент, който използва неприлично малко процесорна мощ, памет и място, като същевременно предлага абсолютно всички функционалности, очаквани от най-мощните инструменти за теглене на torrent-и.Този софтуер позволява стартиране на множество едновременни тегления; интелигентно употребяване на трафика; задаване на приоритетни нива за теглените файлове; лимитиране на upload/download скоростите (общо или само за отделен торент); моментално продължаване на прекъснати сваляния; UPnP поддръжка; генериране в реално време на диаграма, отчитаща скоростта на трансферите; водене на логове и много други.Разполага с вграден български интерфейс, който бива автоматично разпознат и може да инсталирате. ИЗТЕГЛИ!


gigaget Gigaget е ново поколение даунлоуд мениджър, който разполага с иновативна върхова технология, която повишава скоростта на теглене 7-10 пъти. Авторите на безплатната програма гарантират, че даунлоуд клиента им не съдържа adware, spyware, не изисква регистриране. Трансферите през мощния инструмент са криптирани; Gigaget може да работи в опростен и разширен режим, за да е удобен едновременно за начинаещи и напреднали потребители; разполага с мениджър на задачите, с който можете да организирате даунлоудваните файлове; поддържа експортиране/импортиране на списъци с връзки за теглене. Програмата е съвместима с всички Internet Explorer, Mozilla/Firefox, Maxthon базирани браузъри. ИЗТЕГЛИ!


foxit Foxit PDF Reader е чудесна алтернатива за разглеждане на PDF документи. Програмата е малка по размери, като има и вариант, който не се нуждае от инсталация. С Foxit Reader значително по-бързо ще можете да отваряте и преглеждате PDF файлове. Имате възможност да разпечатвате документите, да търсите и маркирате текст и др. Поддържа много езици включително и български. ИЗТЕГЛИ!


everest Everest е една от най-добрите програми за диагностика на компютъра. Дава максимално пълна и подробна информация за хардуерното и програмно осигуряване на компютъра. Предлага мониторинг на системата - температура на процесора, дънната платка, твърдия диск, скорост на вентилаторите, волтажи, както и пълна информация за операционната система. Съдържа и допълнителни модули за тестване производителността на компютъра. Everest дава подробна информация за всеки един инсталиран компонент (процесор, хард диск, видео карта и всичко останало), прави сравнителен тест и още много. Също така можете да оптимизирате хардуерната работа на своя компютър. Но и това не е всичко - Everest разполага с множество инструменти за диагностика и създаване на доклади за производителността. ИЗТЕГЛИ!
Всички права са запазени!
All rights reserved !